Gerechten leren bereiden, samen koken voor de gezelligheid of collega's culinair uitdagen?

Raffaela verzorgt kookworkshops op maat.


Antipasti lees meer..

Antipasti (de Italiaanse tapas) zijn van oorsprong voorgerechten. Maar het is ook een leuke manier om te lunchen of te dineren, omdat je de kans krijgt nog meer gerechten te proeven dan tijdens de ‘gewone’ maaltijd.

Tijdens deze kookworkshop gaan we verschillende kleine gerechten bereiden met vlees, vis en vegetarisch. En natuurlijk daarna alles gezellig opeten met een goede Italiaanse wijn.


Diner lees meer..

Tijdens deze kookworkshop bereiden we een drie-gangen menu waarbij de traditionele Zuid-Italiaanse keuken centraal staat. Van oorsprong bestaat een Italiaans hoofdmaaltijd uit drie gangen. De il primo, dit is meestal een pasta of een rijstgerecht, il secondo, dit is een vlees of visgerecht met daarbij behorende groenten. Daarna is het tijd voor il dolce, het dessert. En als afsluiter uiteraard een espresso.

Mocht u iets bijzonders willen, volg dan de workshop Una cena particolare.


Pasta di mammalees meer..

Het maken van verse Pasta staat hier centraal. Tijdens deze kookworkshop Pasta di mamma leer je op een ambachtelijke wijze verschillende pasta's maken, zoals van tortelloni, gnocchi, lasagnebladen en tagliatelle.Ieder deelnemer maakt alle soorten pasta’s, zodat alle vaardigheden worden geleerd. De pasta en sauzen krijgt u na afloop mee naar huis, zodat u hiervan nog lekker kunt nagenieten.


Gek op groente lees meer..

Tijdens deze kookworkshop Gek op Groente leert u hoe u met verschillende groenten heerlijke Italiaanse gerechten maken, die u kunt serveren voor een lunch, als hoofdgerecht of als bijgerecht bij vlees of vis. Ook leert u een aantal bereidingstechnieken en krijgt u tips hoe u bereide gerechten kunt bewaren.


Kookworkshop op locatie

Verras uw gasten en laat ze zelf koken. Raffaela biedt u en uw gasten een Italiaanse kookworkshop in uw eigen keuken. Het diner wordt samen met u en uw gasten volledig voorbereid. U hoeft het daarna alleen nog aan de hand van eenvoudige aanwijzingen af te maken voordat u de gerechten serveert.

De prijs is afhankelijk van het menu, het aantal personen, locatie en eventueel een wijnarrangement.


Meer informatie? Stuur dan een mail naar raffaela@amaggiore.nl of bel naar 06 - 271 62 728.

Facebook Instagram