Gerechten leren bereiden, samen koken voor de gezelligheid of collega's culinair uitdagen?

Raffaela verzorgt kookworkshops op maat.


Italiaanse Sushi lees meer..

Tijdens deze kookles leer je hoe de kracht van zowel de Italiaanse als de Japanse keuken, eenvoud & eerlijkheid, wordt gebundeld. Met verrassende producten en ingrediënten uit de Italiaanse keuken, die voor bijzondere smaken zorgen, maken we sushi met vlees, vis en vegetarisch. Puur & heerlijk!


Antipasti lees meer..

Antipasti (de Italiaanse tapas) zijn van oorsprong voorgerechten. Maar het is ook een leuke manier om te lunchen of te dineren, omdat je de kans krijgt nog meer gerechten te proeven dan tijdens de ‘gewone’ maaltijd.

Tijdens deze kookworkshop gaan we verschillende kleine gerechten bereiden met vlees, vis en vegetarisch. En natuurlijk daarna alles gezellig opeten met een goede Italiaanse wijn.


Diner lees meer..

Tijdens deze kookworkshop bereiden we een meer-gangen menu waarbij de traditionele Zuid-Italiaanse keuken centraal staat. Van oorsprong bestaat een Italiaans hoofdmaaltijd uit vier gangen. Een antipasto, een voorgerecht van een of meer kleine hapjes, il primo, dit is meestal een pasta of een rijstgerecht, il secondo, dit is een vlees of visgerecht met daarbij behorende groenten. Daarna is het tijd voor il dolce, het dessert. En als afsluiter uiteraard een espresso.


Pasta di mamma  lees meer..

Het maken van verse Pasta staat hier centraal. Tijdens deze kookworkshop Pasta di mamma leer je op een ambachtelijke wijze verschillende pasta's maken, zoals van tortelloni, gnocchi, lasagnebladen en tagliatelle.Ieder deelnemer maakt alle soorten pasta’s, zodat alle vaardigheden worden geleerd. De pasta en sauzen krijgt u na afloop mee naar huis, zodat u hiervan nog lekker kunt nagenieten.


Gek op groente lees meer..

Tijdens deze kookworkshop Gek op Groente leer je hoe je met verschillende groenten heerlijke Italiaanse gerechten maken, die je kunt serveren voor een lunch, als hoofdgerecht of als bijgerecht bij vlees of vis. Ook leer je hoe een aantal bereidingstechnieken en krijg je tips hoe je bereide gerechten kunt bewaren.


Kookworkshop op locatie

Verras je gasten en laat ze zelf koken. Raffaela biedt jou en je gasten een Italiaanse kookworkshop in je eigen keuken. Het diner wordt samen met jou en jouw gasten volledig voorbereid. Je hoeft het daarna alleen nog aan de hand van eenvoudige aanwijzingen af te maken voordat je de gerechten serveert.

De prijs is afhankelijk van het menu, het aantal personen, locatie en eventueel een wijnarrangement.


Meer informatie? Stuur dan een mail naar raffaela@amaggiore.nl of bel naar 06 - 271 62 728.

Facebook Instagram